Hammarby vs Djurgården

Hammarby vs DjurgårdenHammarbyDjurgården

⚽ 2023-05-14 – Allsvenskan

 

Hammarby vs Djurgården kampsniktitt

Kampen mellom Hammarby og Djurgården spilles 2023-05-14. Denne Allsvenskan-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Martí Cifuentes har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Djurgården har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hammarby og Djurgården, har Hammarby 0 seire hjemme mens Djurgården har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hammarby: n/a
  • for Djurgården: n/a

Hammarby vs Djurgården H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hammarby og Djurgården:

Dato Resultat
2022-09-11 Hammarby 0 – 0 Djurgården
2022-07-03 Djurgården 1 – 0 Hammarby
2021-09-12 Djurgården 4 – 1 Hammarby
2021-05-16 Hammarby 2 – 2 Djurgården

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hammarby – Djurgården.

Hammarby vs Djurgården Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hammarby vs Djurgården Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Hammarby - Djurgården den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hammarby vs Djurgården Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Hammarby - Djurgården den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hammarby vs Djurgården?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hammarby og Djurgården, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hammarby vs Djurgården?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,