HamKam vs Molde

HamKam vs MoldeHamKamMolde

⚽ 2023-05-07 – Eliteserien

 

HamKam vs Molde kampsniktitt

Kampen mellom HamKam og Molde spilles 2023-05-07. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Michelsen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Molde har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom HamKam og Molde, har HamKam 0 seire hjemme mens Molde har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for HamKam: H. Udahl(1 goals/match);
  • for Molde: n/a

HamKam vs Molde H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom HamKam og Molde:

Dato Resultat
2022-10-09 Molde 5 – 0 HamKam
2022-07-03 HamKam 0 – 0 Molde
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for HamKam – Molde.

HamKam vs Molde Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

HamKam vs Molde Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen HamKam - Molde den 2023-05-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

HamKam vs Molde Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen HamKam - Molde den 2023-05-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på HamKam vs Molde?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom HamKam og Molde, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom HamKam vs Molde?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,