Halmstad vs Elfsborg

Halmstad vs ElfsborgHalmstadElfsborg

⚽ 2023-09-25 – Allsvenskan

 

Halmstad vs Elfsborg kampsniktitt

Kampen mellom Halmstad og Elfsborg spilles 2023-09-25. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Haglund har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Elfsborg har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Halmstad og Elfsborg, har Halmstad 0 seire hjemme mens Elfsborg har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Halmstad: n/a
  • for Elfsborg: n/a

Halmstad vs Elfsborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Halmstad og Elfsborg:

Dato Resultat
2023-05-03 Elfsborg 6 – 1 Halmstad
2021-11-21 Halmstad 0 – 1 Elfsborg
2021-05-17 Elfsborg 2 – 3 Halmstad
2017-08-27 Elfsborg 1 – 0 Halmstad

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Halmstad – Elfsborg.

Halmstad vs Elfsborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Halmstad vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Halmstad - Elfsborg den 2023-09-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Halmstad vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Halmstad - Elfsborg den 2023-09-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Halmstad vs Elfsborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Halmstad og Elfsborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Halmstad vs Elfsborg?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,