Halmstad vs Degerfors

Halmstad vs DegerforsHalmstadDegerfors

⚽ 2023-10-07 – Allsvenskan

 

Halmstad vs Degerfors kampsniktitt

Kampen mellom Halmstad og Degerfors spilles 2023-10-07. Denne Allsvenskan-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Haglund har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Degerfors har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Halmstad og Degerfors, har Halmstad 0 seire hjemme mens Degerfors har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Halmstad: n/a
  • for Degerfors: n/a

Halmstad vs Degerfors H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Halmstad og Degerfors:

Dato Resultat
2023-04-08 Degerfors 3 – 1 Halmstad
2021-05-23 Halmstad 0 – 0 Degerfors
2020-09-07 Halmstad 1 – 4 Degerfors
2020-08-29 Degerfors 0 – 2 Halmstad

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Halmstad – Degerfors.

Halmstad vs Degerfors Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Halmstad vs Degerfors Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Halmstad - Degerfors den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Halmstad vs Degerfors Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Halmstad - Degerfors den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Halmstad vs Degerfors?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Halmstad og Degerfors, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Halmstad vs Degerfors?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,