Haka vs Ilves

Haka vs IlvesHakaIlves

⚽ 2023-09-15 – Veikkausliiga

 

Haka vs Ilves kampsniktitt

Kampen mellom Haka og Ilves spilles 2023-09-15. Denne Veikkausliiga-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Tainio har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Ilves har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Haka og Ilves, har Haka 1 seire hjemme mens Ilves har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Haka: n/a
  • for Ilves: n/a

Haka vs Ilves H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Haka og Ilves:

Dato Resultat
2023-08-04 Ilves 1 – 2 Haka
2023-06-07 Haka 1 – 1 Ilves
2022-08-27 Ilves 2 – 3 Haka
2022-04-02 Haka 2 – 1 Ilves

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Haka – Ilves.

Haka vs Ilves Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Haka vs Ilves Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Haka - Ilves den 2023-09-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Haka vs Ilves Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Haka - Ilves den 2023-09-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Haka vs Ilves?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Haka og Ilves, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Haka vs Ilves?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,