Häcken vs IFK Göteborg

Häcken vs IFK GöteborgHäckenIFK Göteborg

⚽ 2023-05-29 – Allsvenskan

 

Häcken vs IFK Göteborg kampsniktitt

Kampen mellom Häcken og IFK Göteborg spilles 2023-05-29. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:10 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Høgmo har 2 seire på de siste 5 kamper, mens IFK Göteborg har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Häcken og IFK Göteborg, har Häcken 1 seire hjemme mens IFK Göteborg har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Häcken: B. Traoré(1 goals/match);
  • for IFK Göteborg: n/a

Häcken vs IFK Göteborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Häcken og IFK Göteborg:

Dato Resultat
2022-10-30 IFK Göteborg 0 – 4 Häcken
2022-04-17 Häcken 0 – 2 IFK Göteborg
2021-08-29 Häcken 3 – 2 IFK Göteborg
2021-05-08 IFK Göteborg 1 – 1 Häcken

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Häcken – IFK Göteborg.

Häcken vs IFK Göteborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Häcken vs IFK Göteborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Häcken - IFK Göteborg den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Häcken vs IFK Göteborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Häcken - IFK Göteborg den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Häcken vs IFK Göteborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Häcken og IFK Göteborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Häcken vs IFK Göteborg?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,