Häcken vs Brommapojkarna

Häcken vs BrommapojkarnaHäckenBrommapojkarna

⚽ 2023-07-15 – Allsvenskan

 

Häcken vs Brommapojkarna kampsniktitt

Kampen mellom Häcken og Brommapojkarna spilles 2023-07-15. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Høgmo har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Brommapojkarna har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Häcken og Brommapojkarna, har Häcken 2 seire hjemme mens Brommapojkarna har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Häcken: B. Traoré(0.86 goals/match);
  • for Brommapojkarna: n/a

Häcken vs Brommapojkarna H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Häcken og Brommapojkarna:

Dato Resultat
2018-08-26 Häcken 6 – 0 Brommapojkarna
2018-04-09 Brommapojkarna 2 – 0 Häcken
2014-09-20 Brommapojkarna 1 – 5 Häcken
2014-05-07 Häcken 3 – 1 Brommapojkarna

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Häcken – Brommapojkarna.

Häcken vs Brommapojkarna Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Häcken vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Häcken - Brommapojkarna den 2023-07-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Häcken vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Häcken - Brommapojkarna den 2023-07-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Häcken vs Brommapojkarna?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Häcken og Brommapojkarna, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Häcken vs Brommapojkarna?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,