Granada vs Villarreal

Granada vs VillarrealGranadaVillarreal

⚽ 2023-10-30 – La Liga

 

Granada vs Villarreal kampsniktitt

Kampen mellom Granada og Villarreal spilles 2023-10-30. Denne La Liga-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Paco López har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Villarreal har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Granada og Villarreal, har Granada 0 seire hjemme mens Villarreal har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Granada: Samu(1 goals/match);
  • for Villarreal: n/a

Granada vs Villarreal H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Granada og Villarreal:

Dato Resultat
2022-02-19 Granada 1 – 4 Villarreal
2021-08-16 Villarreal 0 – 0 Granada
2021-04-03 Granada 0 – 3 Villarreal
2021-01-20 Villarreal 2 – 2 Granada

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Granada – Villarreal.

Granada vs Villarreal Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Granada vs Villarreal Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Granada - Villarreal den 2023-10-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Granada vs Villarreal Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Granada - Villarreal den 2023-10-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Granada vs Villarreal?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Granada og Villarreal, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Granada vs Villarreal?

Publisert i La Liga Merket med: ,