Granada vs Real Betis

Granada vs Real BetisGranadaReal Betis

⚽ 2023-09-28 – La Liga

 

Granada vs Real Betis kampsniktitt

Kampen mellom Granada og Real Betis spilles 2023-09-28. Denne La Liga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Paco López har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Real Betis har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Granada og Real Betis, har Granada 1 seire hjemme mens Real Betis har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Granada: Samu(1 goals/match);L. Boyé(1 goals/match);
  • for Real Betis: n/a

Granada vs Real Betis H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Granada og Real Betis:

Dato Resultat
2022-05-15 Real Betis 2 – 0 Granada
2021-09-13 Granada 1 – 2 Real Betis
2021-05-10 Real Betis 2 – 1 Granada
2020-12-20 Granada 2 – 0 Real Betis

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Granada – Real Betis.

Granada vs Real Betis Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Granada vs Real Betis Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Granada - Real Betis den 2023-09-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Granada vs Real Betis Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Granada - Real Betis den 2023-09-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Granada vs Real Betis?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Granada og Real Betis, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Granada vs Real Betis?

Publisert i La Liga Merket med: ,