Golden State Warriors vs Washington Wizards

Golden State Warriors vs Washington WizardsGolden State WarriorsWashington Wizards

🏀 2023-02-14 – NBA

 

Golden State Warriors vs Washington Wizards kampsniktitt

Kampen mellom Golden State Warriors og Washington Wizards som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-02-14. Hjemmelaget kommer med 28 seire i de siste 56 spilte kampene, mens Washington Wizards har en vinnerprosent på 0.473 fra de siste 55 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Golden State Warriors med 1 seire hjemme, mens Washington Wizards har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Golden State Warriors en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.1 poeng, mens Washington Wizards har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.1 poeng:

  • Golden State Warriors: 118.2 gjennomsnittspoeng for, 118.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Washington Wizards: 113.2 gjennomsnittspoeng for, 113.3 gjennomsnittspoeng imot

Golden State Warriors vs Washington Wizards H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Golden State Warriors og Washington Wizards:

Dato Resultat
2023-01-16 Washington Wizards 118 – 127 Golden State Warriors
2022-07-17 Golden State Warriors 77 – 87 Washington Wizards
2022-03-27 Washington Wizards 123 – 115 Golden State Warriors
2022-03-15 Golden State Warriors 126 – 112 Washington Wizards

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Golden State Warriors og Washington Wizards, med gjeldende lagform og plasseringer.

Golden State Warriors vs Washington Wizards Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Golden State Warriors og Washington Wizards, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Golden State Warriors vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-02-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Golden State Warriors vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-02-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Golden State Warriors vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Golden State Warriors og Washington Wizards, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Golden State Warriors vs Washington Wizards?

Publisert i NBA Merket med: ,