Golden State Warriors vs San Antonio Spurs

Golden State Warriors vs San Antonio SpursGolden State WarriorsSan Antonio Spurs

🏀 2023-10-21 – NBA

 

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs kampsniktitt

Kampen mellom Golden State Warriors og San Antonio Spurs som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-10-21. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 4 spilte kampene, mens San Antonio Spurs har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 4 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Golden State Warriors med 2 seire hjemme, mens San Antonio Spurs har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Golden State Warriors en gjennomsnittlig poengforskjell på 7 poeng, mens San Antonio Spurs har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.8 poeng:

  • Golden State Warriors: 122.8 gjennomsnittspoeng for, 115.8 gjennomsnittspoeng imot
  • San Antonio Spurs: 111.8 gjennomsnittspoeng for, 107 gjennomsnittspoeng imot

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Golden State Warriors og San Antonio Spurs:

Dato Resultat
2023-04-01 Golden State Warriors 130 – 115 San Antonio Spurs
2023-01-14 San Antonio Spurs 113 – 144 Golden State Warriors
2022-11-15 Golden State Warriors 132 – 95 San Antonio Spurs
2022-07-10 San Antonio Spurs 85 – 86 Golden State Warriors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Golden State Warriors og San Antonio Spurs, med gjeldende lagform og plasseringer.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Golden State Warriors og San Antonio Spurs, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2023-10-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2023-10-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Golden State Warriors vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Golden State Warriors og San Antonio Spurs, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Golden State Warriors vs San Antonio Spurs?

Publisert i NBA Merket med: ,