Golden State Warriors vs Sacramento Kings

Golden State Warriors vs Sacramento KingsGolden State WarriorsSacramento Kings

🏀 2023-10-19 – NBA

 

Golden State Warriors vs Sacramento Kings kampsniktitt

Kampen mellom Golden State Warriors og Sacramento Kings som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-10-19. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Sacramento Kings har en vinnerprosent på 0 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Golden State Warriors med 0 seire hjemme, mens Sacramento Kings har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Golden State Warriors en gjennomsnittlig poengforskjell på 9 poeng, mens Sacramento Kings har en gjennomsnittlig poengforskjell på -9 poeng:

  • Golden State Warriors: 125 gjennomsnittspoeng for, 116 gjennomsnittspoeng imot
  • Sacramento Kings: 105 gjennomsnittspoeng for, 114 gjennomsnittspoeng imot

Golden State Warriors vs Sacramento Kings H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Golden State Warriors og Sacramento Kings:

Dato Resultat
2023-10-16 Sacramento Kings 115 – 121 Golden State Warriors
2023-04-30 Sacramento Kings 100 – 120 Golden State Warriors
2023-04-29 Golden State Warriors 99 – 118 Sacramento Kings
2023-04-27 Sacramento Kings 116 – 123 Golden State Warriors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Golden State Warriors og Sacramento Kings, med gjeldende lagform og plasseringer.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Golden State Warriors og Sacramento Kings, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Sacramento Kings, som spilles i NBA den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Sacramento Kings, som spilles i NBA den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Golden State Warriors vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Golden State Warriors og Sacramento Kings, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Golden State Warriors vs Sacramento Kings?

Publisert i NBA Merket med: ,