Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder

Golden State Warriors vs Oklahoma City ThunderGolden State WarriorsOklahoma City Thunder

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder kampsniktitt

Kampen mellom Golden State Warriors og Oklahoma City Thunder som spilles i NBA starter kl. 02:30 GMT den 2023-11-19. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 13 spilte kampene, mens Oklahoma City Thunder har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 12 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Golden State Warriors med 1 seire hjemme, mens Oklahoma City Thunder har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Golden State Warriors en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.5 poeng, mens Oklahoma City Thunder har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.1 poeng:

  • Golden State Warriors: 112.6 gjennomsnittspoeng for, 112.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Oklahoma City Thunder: 117.5 gjennomsnittspoeng for, 111.4 gjennomsnittspoeng imot

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Golden State Warriors og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultat
2023-11-17 Golden State Warriors 109 – 128 Oklahoma City Thunder
2023-11-04 Oklahoma City Thunder 139 – 141 Golden State Warriors
2023-04-05 Golden State Warriors 136 – 125 Oklahoma City Thunder
2023-03-08 Oklahoma City Thunder 137 – 128 Golden State Warriors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Golden State Warriors og Oklahoma City Thunder, med gjeldende lagform og plasseringer.

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Golden State Warriors og Oklahoma City Thunder, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Golden State Warriors og Oklahoma City Thunder, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder?

Publisert i NBA Merket med: ,