Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves

Golden State Warriors vs Minnesota TimberwolvesGolden State WarriorsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-02-27 – NBA

 

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2023-02-27. Hjemmelaget kommer med 30 seire i de siste 60 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 62 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Golden State Warriors med 1 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Golden State Warriors en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.1 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.2 poeng:

  • Golden State Warriors: 118.5 gjennomsnittspoeng for, 118.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 115.7 gjennomsnittspoeng for, 115.9 gjennomsnittspoeng imot

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2023-02-02 Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors
2022-11-27 Minnesota Timberwolves 114 – 137 Golden State Warriors
2022-03-02 Minnesota Timberwolves 129 – 114 Golden State Warriors
2022-01-28 Golden State Warriors 124 – 115 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-02-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-02-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves?

Publisert i NBA Merket med: ,