Golden State Warriors vs Houston Rockets

Golden State Warriors vs Houston RocketsGolden State WarriorsHouston Rockets

🏀 2023-11-21 – NBA

 

Golden State Warriors vs Houston Rockets kampsniktitt

Kampen mellom Golden State Warriors og Houston Rockets som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-11-21. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 14 spilte kampene, mens Houston Rockets har en vinnerprosent på 0.6 fra de siste 10 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Golden State Warriors med 1 seire hjemme, mens Houston Rockets har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Golden State Warriors en gjennomsnittlig poengforskjell på 0 poeng, mens Houston Rockets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.1 poeng:

  • Golden State Warriors: 113.4 gjennomsnittspoeng for, 113.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Houston Rockets: 109.9 gjennomsnittspoeng for, 105.8 gjennomsnittspoeng imot

Golden State Warriors vs Houston Rockets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Golden State Warriors og Houston Rockets:

Dato Resultat
2023-10-30 Houston Rockets 95 – 106 Golden State Warriors
2023-07-13 Golden State Warriors 101 – 118 Houston Rockets
2023-03-21 Houston Rockets 108 – 121 Golden State Warriors
2023-02-25 Golden State Warriors 116 – 101 Houston Rockets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Golden State Warriors og Houston Rockets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Golden State Warriors og Houston Rockets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-11-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-11-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Golden State Warriors vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Golden State Warriors og Houston Rockets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Golden State Warriors vs Houston Rockets?

Publisert i NBA Merket med: ,