Girona vs Villarreal

Girona vs VillarrealGironaVillarreal

⚽ 2023-05-20 – La Liga

 

Girona vs Villarreal kampsniktitt

Kampen mellom Girona og Villarreal spilles 2023-05-20. Denne La Liga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Míchel har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Villarreal har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Girona og Villarreal, har Girona 0 seire hjemme mens Villarreal har 3 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Girona: n/a
  • for Villarreal: n/a

Girona vs Villarreal H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Girona og Villarreal:

Dato Resultat
2023-01-22 Villarreal 1 – 0 Girona
2021-01-26 Girona 0 – 1 Villarreal
2020-01-22 Girona 0 – 3 Villarreal
2019-04-14 Girona 0 – 1 Villarreal

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Girona – Villarreal.

Girona vs Villarreal Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Girona vs Villarreal Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Girona - Villarreal den 2023-05-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Girona vs Villarreal Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Girona - Villarreal den 2023-05-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Girona vs Villarreal?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Girona og Villarreal, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Girona vs Villarreal?

Publisert i La Liga Merket med: ,