Girona vs Real Betis

Girona vs Real BetisGironaReal Betis

⚽ 2023-05-28 – La Liga

 

Girona vs Real Betis kampsniktitt

Kampen mellom Girona og Real Betis spilles 2023-05-28. Denne La Liga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Míchel har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Real Betis har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Girona og Real Betis, har Girona 0 seire hjemme mens Real Betis har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Girona: n/a
  • for Real Betis: n/a

Girona vs Real Betis H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Girona og Real Betis:

Dato Resultat
2022-09-18 Real Betis 2 – 1 Girona
2019-01-20 Real Betis 3 – 2 Girona
2018-09-27 Girona 0 – 1 Real Betis
2018-04-13 Girona 0 – 1 Real Betis

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Girona – Real Betis.

Girona vs Real Betis Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Girona vs Real Betis Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Girona - Real Betis den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Girona vs Real Betis Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Girona - Real Betis den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Girona vs Real Betis?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Girona og Real Betis, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Girona vs Real Betis?

Publisert i La Liga Merket med: ,