Girona vs Celta de Vigo

Girona vs Celta de VigoGironaCelta de Vigo

⚽ 2023-10-27 – La Liga

 

Girona vs Celta de Vigo kampsniktitt

Kampen mellom Girona og Celta de Vigo spilles 2023-10-27. Denne La Liga-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Míchel har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Celta de Vigo har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Girona og Celta de Vigo, har Girona 1 seire hjemme mens Celta de Vigo har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Girona: n/a
  • for Celta de Vigo: n/a

Girona vs Celta de Vigo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Girona og Celta de Vigo:

Dato Resultat
2023-05-23 Celta de Vigo 1 – 1 Girona
2022-08-26 Girona 0 – 1 Celta de Vigo
2019-04-20 Celta de Vigo 2 – 1 Girona
2018-09-17 Girona 3 – 2 Celta de Vigo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Girona – Celta de Vigo.

Girona vs Celta de Vigo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Girona vs Celta de Vigo Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Girona - Celta de Vigo den 2023-10-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Girona vs Celta de Vigo Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Girona - Celta de Vigo den 2023-10-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Girona vs Celta de Vigo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Girona og Celta de Vigo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Girona vs Celta de Vigo?

Publisert i La Liga Merket med: ,