Girona vs Almeria

Girona vs AlmeriaGironaAlmeria

⚽ 2023-10-22 – La Liga

 

Girona vs Almeria kampsniktitt

Kampen mellom Girona og Almeria spilles 2023-10-22. Denne La Liga-kampen starter 14:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Míchel har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Almeria har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Girona og Almeria, har Girona 1 seire hjemme mens Almeria har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Girona: n/a
  • for Almeria: n/a

Girona vs Almeria H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Girona og Almeria:

Dato Resultat
2023-02-17 Girona 6 – 2 Almeria
2022-10-20 Almeria 3 – 2 Girona
2022-03-27 Almeria 0 – 1 Girona
2021-10-04 Girona 1 – 2 Almeria

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Girona – Almeria.

Girona vs Almeria Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Girona vs Almeria Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Girona - Almeria den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Girona vs Almeria Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Girona - Almeria den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Girona vs Almeria?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Girona og Almeria, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Girona vs Almeria?

Publisert i La Liga Merket med: ,