Gimle vs Kongsberg Miners

Gimle vs Kongsberg MinersGimleKongsberg Miners

🏀 2023-11-18 – BLNO

 

Gimle vs Kongsberg Miners kampsniktitt

Kampen mellom Gimle og Kongsberg Miners som spilles i BLNO starter kl. 16:00 GMT den 2023-11-18. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 9 spilte kampene, mens Kongsberg Miners har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 9 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Gimle med 0 seire hjemme, mens Kongsberg Miners har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Gimle en gjennomsnittlig poengforskjell på -2.6 poeng, mens Kongsberg Miners har en gjennomsnittlig poengforskjell på 12.2 poeng:

  • Gimle: 75.0 gjennomsnittspoeng for, 77.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Kongsberg Miners: 83.6 gjennomsnittspoeng for, 71.4 gjennomsnittspoeng imot

Gimle vs Kongsberg Miners H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Gimle og Kongsberg Miners:

Dato Resultat
2023-09-30 Kongsberg Miners 83 – 69 Gimle
2023-01-29 Kongsberg Miners 65 – 81 Gimle
2022-11-20 Gimle 68 – 78 Kongsberg Miners
2022-10-23 Kongsberg Miners 91 – 73 Gimle

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Gimle og Kongsberg Miners, med gjeldende lagform og plasseringer.

Gimle vs Kongsberg Miners Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Gimle og Kongsberg Miners, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Gimle vs Kongsberg Miners Spilltips

Vårt tips for kampen Gimle vs Kongsberg Miners, som spilles i BLNO den 2023-11-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Gimle vs Kongsberg Miners Spilltips

Vårt tips for kampen Gimle vs Kongsberg Miners, som spilles i BLNO den 2023-11-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Gimle vs Kongsberg Miners?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Gimle og Kongsberg Miners, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Gimle vs Kongsberg Miners?

Publisert i BLNO Merket med: ,