Getafe vs Villarreal

Getafe vs VillarrealGetafeVillarreal

⚽ 2023-09-30 – La Liga

 

Getafe vs Villarreal kampsniktitt

Kampen mellom Getafe og Villarreal spilles 2023-09-30. Denne La Liga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager José Bordalás har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Villarreal har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Getafe og Villarreal, har Getafe 0 seire hjemme mens Villarreal har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Getafe: n/a
  • for Villarreal: n/a

Getafe vs Villarreal H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Getafe og Villarreal:

Dato Resultat
2023-02-27 Villarreal 2 – 1 Getafe
2022-08-28 Getafe 0 – 0 Villarreal
2022-04-16 Getafe 1 – 2 Villarreal
2021-11-07 Villarreal 1 – 0 Getafe

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Getafe – Villarreal.

Getafe vs Villarreal Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Getafe vs Villarreal Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Getafe - Villarreal den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Getafe vs Villarreal Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Getafe - Villarreal den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Getafe vs Villarreal?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Getafe og Villarreal, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Getafe vs Villarreal?

Publisert i La Liga Merket med: ,