Getafe vs Rayo Vallecano

Getafe vs Rayo VallecanoGetafeRayo Vallecano

⚽ 2023-02-12 – La Liga

 

Getafe vs Rayo Vallecano kampsniktitt

Kampen mellom Getafe og Rayo Vallecano spilles 2023-02-12. Denne La Liga-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Quique Sánchez Flores har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Rayo Vallecano har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Getafe og Rayo Vallecano, har Getafe 1 seire hjemme mens Rayo Vallecano har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Getafe: n/a
  • for Rayo Vallecano: n/a

Getafe vs Rayo Vallecano H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Getafe og Rayo Vallecano:

Dato Resultat
2022-10-14 Rayo Vallecano 0 – 0 Getafe
2022-05-08 Getafe 0 – 0 Rayo Vallecano
2021-09-18 Rayo Vallecano 3 – 0 Getafe
2019-02-23 Getafe 2 – 1 Rayo Vallecano

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Getafe – Rayo Vallecano.

Getafe vs Rayo Vallecano Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Getafe vs Rayo Vallecano Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Getafe - Rayo Vallecano den 2023-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Getafe vs Rayo Vallecano Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Getafe - Rayo Vallecano den 2023-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Getafe vs Rayo Vallecano?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Getafe og Rayo Vallecano, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Getafe vs Rayo Vallecano?

Publisert i La Liga Merket med: ,