Genoa vs Salernitana

Genoa vs SalernitanaGenoaSalernitana

⚽ 2023-10-27 – Serie A

 

Genoa vs Salernitana kampsniktitt

Kampen mellom Genoa og Salernitana spilles 2023-10-27. Denne Serie A-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Gilardino har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Salernitana har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Genoa og Salernitana, har Genoa 1 seire hjemme mens Salernitana har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);
  • for Salernitana: n/a

Genoa vs Salernitana H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Genoa og Salernitana:

Dato Resultat
2022-02-13 Genoa 1 – 1 Salernitana
2021-12-14 Genoa 1 – 0 Salernitana
2021-10-02 Salernitana 1 – 0 Genoa
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Genoa – Salernitana.

Genoa vs Salernitana Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Genoa vs Salernitana Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Genoa - Salernitana den 2023-10-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Genoa vs Salernitana Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Genoa - Salernitana den 2023-10-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Genoa vs Salernitana?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Genoa og Salernitana, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Genoa vs Salernitana?

Publisert i Serie A Merket med: ,