Genoa vs Napoli

Genoa vs NapoliGenoaNapoli

⚽ 2023-09-16 – Serie A

 

Genoa vs Napoli kampsniktitt

Kampen mellom Genoa og Napoli spilles 2023-09-16. Denne Serie A-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Gilardino har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Napoli har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Genoa og Napoli, har Genoa 1 seire hjemme mens Napoli har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);
  • for Napoli: V. Osimhen(1 goals/match);

Genoa vs Napoli H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Genoa og Napoli:

Dato Resultat
2022-05-15 Napoli 3 – 0 Genoa
2021-08-29 Genoa 1 – 2 Napoli
2021-02-06 Genoa 2 – 1 Napoli
2020-09-27 Napoli 6 – 0 Genoa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Genoa – Napoli.

Genoa vs Napoli Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Genoa vs Napoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Genoa - Napoli den 2023-09-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Genoa vs Napoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Genoa - Napoli den 2023-09-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Genoa vs Napoli?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Genoa og Napoli, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Genoa vs Napoli?

Publisert i Serie A Merket med: ,