Genoa vs Hellas Verona

Genoa vs Hellas VeronaGenoaHellas Verona

⚽ 2023-11-10 – Serie A

 

Genoa vs Hellas Verona kampsniktitt

Kampen mellom Genoa og Hellas Verona spilles 2023-11-10. Denne Serie A-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Gilardino har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Hellas Verona har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Genoa og Hellas Verona, har Genoa 0 seire hjemme mens Hellas Verona har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);
  • for Hellas Verona: n/a

Genoa vs Hellas Verona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Genoa og Hellas Verona:

Dato Resultat
2022-04-04 Hellas Verona 1 – 0 Genoa
2021-09-25 Genoa 3 – 3 Hellas Verona
2021-02-20 Genoa 2 – 2 Hellas Verona
2020-10-19 Hellas Verona 0 – 0 Genoa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Genoa – Hellas Verona.

Genoa vs Hellas Verona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Genoa vs Hellas Verona Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Genoa - Hellas Verona den 2023-11-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Genoa vs Hellas Verona Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Genoa - Hellas Verona den 2023-11-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Genoa vs Hellas Verona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Genoa og Hellas Verona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Genoa vs Hellas Verona?

Publisert i Serie A Merket med: ,