Galatasaray vs Molde

Galatasaray vs MoldeGalatasarayMolde

⚽ 2023-08-29 – Meisterligaen

 

Galatasaray vs Molde kampsniktitt

Kampen mellom Galatasaray og Molde spilles 2023-08-29. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager O. Buruk har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Molde har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Galatasaray og Molde, har Galatasaray 0 seire hjemme mens Molde har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Galatasaray: n/a
  • for Molde: n/a

Galatasaray vs Molde H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Galatasaray og Molde:

Dato Resultat
2023-08-23 Molde 2 – 3 Galatasaray
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Galatasaray – Molde.

Galatasaray vs Molde Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Galatasaray vs Molde Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Galatasaray - Molde den 2023-08-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Galatasaray vs Molde Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Galatasaray - Molde den 2023-08-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Galatasaray vs Molde?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Galatasaray og Molde, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Galatasaray vs Molde?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,