Fyllingen vs Kongsberg Miners

Fyllingen vs Kongsberg MinersFyllingenKongsberg Miners

🏀 2023-11-19 – BLNO

 

Fyllingen vs Kongsberg Miners kampsniktitt

Kampen mellom Fyllingen og Kongsberg Miners som spilles i BLNO starter kl. 14:00 GMT den 2023-11-19. Hjemmelaget kommer med 10 seire i de siste 12 spilte kampene, mens Kongsberg Miners har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 9 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Fyllingen med 1 seire hjemme, mens Kongsberg Miners har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Fyllingen en gjennomsnittlig poengforskjell på 19.5 poeng, mens Kongsberg Miners har en gjennomsnittlig poengforskjell på 12.2 poeng:

  • Fyllingen: 96.8 gjennomsnittspoeng for, 77.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Kongsberg Miners: 83.6 gjennomsnittspoeng for, 71.4 gjennomsnittspoeng imot

Fyllingen vs Kongsberg Miners H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Fyllingen og Kongsberg Miners:

Dato Resultat
2023-01-20 Kongsberg Miners 82 – 77 Fyllingen
2022-12-09 Fyllingen 98 – 67 Kongsberg Miners
2022-10-09 Kongsberg Miners 88 – 64 Fyllingen
2022-02-05 Kongsberg Miners 110 – 88 Fyllingen

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Fyllingen og Kongsberg Miners, med gjeldende lagform og plasseringer.

Fyllingen vs Kongsberg Miners Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Fyllingen og Kongsberg Miners, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Fyllingen vs Kongsberg Miners Spilltips

Vårt tips for kampen Fyllingen vs Kongsberg Miners, som spilles i BLNO den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Fyllingen vs Kongsberg Miners Spilltips

Vårt tips for kampen Fyllingen vs Kongsberg Miners, som spilles i BLNO den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Fyllingen vs Kongsberg Miners?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Fyllingen og Kongsberg Miners, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fyllingen vs Kongsberg Miners?

Publisert i BLNO Merket med: ,