Fulham vs Tottenham Hotspur

Fulham vs Tottenham HotspurFulhamTottenham Hotspur

⚽ 2023-01-23 – Premier League

 

Fulham vs Tottenham Hotspur kampsniktitt

Kampen mellom Fulham og Tottenham Hotspur spilles 2023-01-23. Denne Premier League-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Marco Silva har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Tottenham Hotspur har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Fulham og Tottenham Hotspur, har Fulham 0 seire hjemme mens Tottenham Hotspur har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Fulham: n/a
  • for Tottenham Hotspur: n/a

Fulham vs Tottenham Hotspur H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Fulham og Tottenham Hotspur:

Dato Resultat
2022-09-03 Tottenham Hotspur 2 – 1 Fulham
2021-03-04 Fulham 0 – 1 Tottenham Hotspur
2021-01-13 Tottenham Hotspur 1 – 1 Fulham
2019-01-20 Fulham 1 – 2 Tottenham Hotspur

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Fulham – Tottenham Hotspur.

Fulham vs Tottenham Hotspur Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Fulham vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Fulham - Tottenham Hotspur den 2023-01-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Fulham vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Fulham - Tottenham Hotspur den 2023-01-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Fulham vs Tottenham Hotspur?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Fulham og Tottenham Hotspur, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fulham vs Tottenham Hotspur?

Publisert i Premier League Merket med: ,