Fulham vs Leeds United

Fulham vs Leeds UnitedFulhamLeeds United

⚽ 2023-04-22 – Premier League

 

Fulham vs Leeds United kampsniktitt

Kampen mellom Fulham og Leeds United spilles 2023-04-22. Denne Premier League-kampen starter 11:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Marco Silva har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Leeds United har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Fulham og Leeds United, har Fulham 1 seire hjemme mens Leeds United har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Fulham: n/a
  • for Leeds United: n/a

Fulham vs Leeds United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Fulham og Leeds United:

Dato Resultat
2023-02-28 Fulham 2 – 0 Leeds United
2022-10-23 Leeds United 2 – 3 Fulham
2021-09-21 Fulham 0 – 0 Leeds United
2021-03-19 Fulham 1 – 2 Leeds United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Fulham – Leeds United.

Fulham vs Leeds United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Fulham vs Leeds United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Fulham - Leeds United den 2023-04-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Fulham vs Leeds United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Fulham - Leeds United den 2023-04-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Fulham vs Leeds United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Fulham og Leeds United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fulham vs Leeds United?

Publisert i Premier League Merket med: ,