Freiburg vs Juventus

Freiburg vs JuventusFreiburgJuventus

⚽ 2023-03-16 – Europaligaen

 

Freiburg vs Juventus kampsniktitt

Kampen mellom Freiburg og Juventus spilles 2023-03-16. Denne Europaligaen-kampen starter 17:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Streich har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Juventus har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Freiburg og Juventus, har Freiburg 0 seire hjemme mens Juventus har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Freiburg: n/a
  • for Juventus: Á. Di María(1.5 goals/match);

Freiburg vs Juventus H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Freiburg og Juventus:

Dato Resultat
2023-03-09 Juventus 1 – 0 Freiburg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Freiburg – Juventus.

Freiburg vs Juventus Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Freiburg vs Juventus Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Freiburg - Juventus den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Freiburg vs Juventus Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Freiburg - Juventus den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Freiburg vs Juventus?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Freiburg og Juventus, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Freiburg vs Juventus?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,