Freiburg vs Bochum

Freiburg vs BochumFreiburgBochum

⚽ 2023-10-21 – Bundesliga

 

Freiburg vs Bochum kampsniktitt

Kampen mellom Freiburg og Bochum spilles 2023-10-21. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Streich har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Bochum har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Freiburg og Bochum, har Freiburg 2 seire hjemme mens Bochum har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Freiburg: n/a
  • for Bochum: n/a

Freiburg vs Bochum H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Freiburg og Bochum:

Dato Resultat
2023-02-18 Bochum 0 – 2 Freiburg
2022-08-26 Freiburg 1 – 0 Bochum
2022-04-16 Freiburg 3 – 0 Bochum
2022-03-02 Bochum 1 – 2 Freiburg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Freiburg – Bochum.

Freiburg vs Bochum Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Freiburg vs Bochum Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Freiburg - Bochum den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Freiburg vs Bochum Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Freiburg - Bochum den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Freiburg vs Bochum?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Freiburg og Bochum, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Freiburg vs Bochum?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,