Freiburg vs Augsburg

Freiburg vs AugsburgFreiburgAugsburg

⚽ 2023-10-01 – Bundesliga

 

Freiburg vs Augsburg kampsniktitt

Kampen mellom Freiburg og Augsburg spilles 2023-10-01. Denne Bundesliga-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Streich har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Augsburg har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Freiburg og Augsburg, har Freiburg 2 seire hjemme mens Augsburg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Freiburg: n/a
  • for Augsburg: n/a

Freiburg vs Augsburg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Freiburg og Augsburg:

Dato Resultat
2023-01-28 Freiburg 3 – 1 Augsburg
2022-08-06 Augsburg 0 – 4 Freiburg
2022-02-19 Augsburg 1 – 2 Freiburg
2021-09-26 Freiburg 3 – 0 Augsburg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Freiburg – Augsburg.

Freiburg vs Augsburg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Freiburg vs Augsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Freiburg - Augsburg den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Freiburg vs Augsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Freiburg - Augsburg den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Freiburg vs Augsburg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Freiburg og Augsburg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Freiburg vs Augsburg?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,