Frankrike vs Marokko

Frankrike vs MarokkoFrankrikeMarokko

⚽ 2022-12-14 – Verdensmesterskapet I Fotball

 

Frankrike vs Marokko kampsniktitt

Kampen mellom Frankrike og Marokko spilles 2022-12-14. Denne Verdensmesterskapet I Fotball-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Deschamps har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Marokko har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Frankrike og Marokko, har Frankrike 0 seire hjemme mens Marokko har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Frankrike: O. Giroud(1 goals/match);K. Mbappé(1.25 goals/match);
  • for Marokko: n/a

Frankrike vs Marokko H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Frankrike og Marokko:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Frankrike – Marokko.

Frankrike vs Marokko Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Frankrike vs Marokko Spilltips

Våre oddstips for Verdensmesterskapet I Fotball-kampen Frankrike - Marokko den 2022-12-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Frankrike vs Marokko Spilltips

Våre oddstips for Verdensmesterskapet I Fotball-kampen Frankrike - Marokko den 2022-12-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Frankrike vs Marokko?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Frankrike og Marokko, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Frankrike vs Marokko?

Publisert i Verdensmesterskapet I Fotball Merket med: ,