Fotball – Akkumulatorforsikring

Plasser et akkumulator-spill med fire (eller flere) valg på 1/X/2-markedet på valgfrie fotballkamper, og hvis ett av valgene dine svikter deg, får du et gratisspill tilbake som matcher innsatsen din opp til 250 kr. Minimumsinnsats: 50 kr (eller tilsvarende). Maks gratisspill: 250 (eller tilsvarende). Kampanjen er gyldig til 18:00 CET, 2. juni, 2019. Kun kontoer registrert i Finland, Norge og Sverige kan benytte seg av dette tilbudet.

– kun spill på markedet nevnt ovenfor vil vær gyldige for dette tilbudet;
– både spill plassert før kamp eller live-spill (eller en kombinasjon av de to) er gyldige;
– alle spill må inneholde valg på fotball for å gyldige;
– alle valgene må avgjøres i løpt av kampanjeperioden for å vært kvalifisert;
– spill der Cash Out benyttes (delvis eller fullstendig) før alle valgene er avgjort vil ikke være gyldige;
fotballtips: minimumsodds per valg er 1.25.
– hvis et valg annulleres eller resulterer i «push», vil spillet fortsatt være gyldig hvis det fortsatt er fire eller flere gyldige valg.

Besøk Betway Nå

Gratisspillet er gyldig i 7 dager etter at det tildeles (med mindre annet spesifiseres i Regler for tilbudet). Gratisspillet må brukes i sin helhet som ett enkelt spill. Gratisspillet kan ikke brukes til å plassere multi-spill med flere linjer (Trixie’s, Patents, Yankees, etc.). Hvis gratisspillet brukes på et valg som senere annulleres, vil innsatsen returneres til din konto som et gratisspill. Gratisspillet kan ikke veksles inn og verdien av gratisspillet inkluderes ikke i gevinster. Når et gratisspill plasseres på each way, anses det som ett enkelt spill. For at en gevinst skal utbetales på dette spillet, må premien være høyere enn verdien på gratisspillet.

Publisert i Kampanjer