Fiorentina vs Lecce

Fiorentina vs LecceFiorentinaLecce

⚽ 2023-08-27 – Serie A

 

Fiorentina vs Lecce kampsniktitt

Kampen mellom Fiorentina og Lecce spilles 2023-08-27. Denne Serie A-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager V. Italiano har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Lecce har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Fiorentina og Lecce, har Fiorentina 1 seire hjemme mens Lecce har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Fiorentina: G. Bonaventura(1 goals/match);C. Biraghi(1 goals/match);R. Mandragora(1 goals/match);N. González(1 goals/match);
  • for Lecce: F. Di Francesco(1 goals/match);P. Almqvist(1 goals/match);

Fiorentina vs Lecce H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Fiorentina og Lecce:

Dato Resultat
2023-03-19 Fiorentina 1 – 0 Lecce
2022-10-17 Lecce 1 – 1 Fiorentina
2020-07-15 Lecce 1 – 3 Fiorentina
2019-11-30 Fiorentina 0 – 1 Lecce

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Fiorentina – Lecce.

Fiorentina vs Lecce Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Fiorentina vs Lecce Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Fiorentina - Lecce den 2023-08-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Fiorentina vs Lecce Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Fiorentina - Lecce den 2023-08-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Fiorentina vs Lecce?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Fiorentina og Lecce, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fiorentina vs Lecce?

Publisert i Serie A Merket med: ,