Fiorentina vs Juventus

Fiorentina vs JuventusFiorentinaJuventus

⚽ 2023-11-05 – Serie A

 

Fiorentina vs Juventus kampsniktitt

Kampen mellom Fiorentina og Juventus spilles 2023-11-05. Denne Serie A-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager V. Italiano har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Juventus har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Fiorentina og Juventus, har Fiorentina 1 seire hjemme mens Juventus har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Fiorentina: n/a
  • for Juventus: n/a

Fiorentina vs Juventus H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Fiorentina og Juventus:

Dato Resultat
2023-02-12 Juventus 1 – 0 Fiorentina
2022-09-03 Fiorentina 1 – 1 Juventus
2022-05-21 Fiorentina 2 – 0 Juventus
2022-04-20 Juventus 2 – 0 Fiorentina

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Fiorentina – Juventus.

Fiorentina vs Juventus Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Fiorentina vs Juventus Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Fiorentina - Juventus den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Fiorentina vs Juventus Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Fiorentina - Juventus den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Fiorentina vs Juventus?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Fiorentina og Juventus, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fiorentina vs Juventus?

Publisert i Serie A Merket med: ,