Feyenoord vs Shakhtar Donetsk

Feyenoord vs Shakhtar DonetskFeyenoordShakhtar Donetsk

⚽ 2023-03-16 – Europaligaen

 

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk kampsniktitt

Kampen mellom Feyenoord og Shakhtar Donetsk spilles 2023-03-16. Denne Europaligaen-kampen starter 17:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Slot har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Shakhtar Donetsk har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Feyenoord og Shakhtar Donetsk, har Feyenoord 0 seire hjemme mens Shakhtar Donetsk har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Feyenoord: n/a
  • for Shakhtar Donetsk: n/a

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Feyenoord og Shakhtar Donetsk:

Dato Resultat
2023-03-09 Shakhtar Donetsk 1 – 1 Feyenoord
2017-11-01 Shakhtar Donetsk 3 – 1 Feyenoord
2017-10-17 Feyenoord 1 – 2 Shakhtar Donetsk
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Feyenoord – Shakhtar Donetsk.

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Feyenoord - Shakhtar Donetsk den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Feyenoord - Shakhtar Donetsk den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Feyenoord vs Shakhtar Donetsk?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Feyenoord og Shakhtar Donetsk, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Feyenoord vs Shakhtar Donetsk?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,