Ferencvaros vs KÍ

Ferencvaros vs KÍFerencvarosKÍ

⚽ 2023-07-19 – Meisterligaen

 

Ferencvaros vs KÍ kampsniktitt

Kampen mellom Ferencvaros og spilles 2023-07-19. Denne Meisterligaen-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Cherchesov har 1 seire på de siste 5 kamper, mens KÍ har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Ferencvaros og KÍ, har Ferencvaros 0 seire hjemme mens KÍ har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Ferencvaros: n/a
  • for KÍ: n/a

Ferencvaros vs KÍ H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Ferencvaros og KÍ:

Dato Resultat
2023-07-11 KÍ 0 – 0 Ferencvaros
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Ferencvaros – KÍ.

Ferencvaros vs KÍ Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Ferencvaros vs KÍ Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Ferencvaros - KÍ den 2023-07-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Ferencvaros vs KÍ Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Ferencvaros - KÍ den 2023-07-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Ferencvaros vs KÍ?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Ferencvaros og KÍ, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Ferencvaros vs KÍ?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,