Ferencvaros vs Bayer Leverkusen

Ferencvaros vs Bayer LeverkusenFerencvarosBayer Leverkusen

⚽ 2023-03-16 – Europaligaen

 

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen kampsniktitt

Kampen mellom Ferencvaros og Bayer Leverkusen spilles 2023-03-16. Denne Europaligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Cherchesov har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Bayer Leverkusen har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Ferencvaros og Bayer Leverkusen, har Ferencvaros 1 seire hjemme mens Bayer Leverkusen har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Ferencvaros: n/a
  • for Bayer Leverkusen: F. Wirtz(1 goals/match);

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Ferencvaros og Bayer Leverkusen:

Dato Resultat
2023-03-09 Bayer Leverkusen 2 – 0 Ferencvaros
2021-12-09 Ferencvaros 1 – 0 Bayer Leverkusen
2021-09-16 Bayer Leverkusen 2 – 1 Ferencvaros
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Ferencvaros – Bayer Leverkusen.

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Ferencvaros - Bayer Leverkusen den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Ferencvaros - Bayer Leverkusen den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Ferencvaros vs Bayer Leverkusen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Ferencvaros og Bayer Leverkusen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Ferencvaros vs Bayer Leverkusen?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,