Fenerbahce vs Sevilla

Fenerbahce vs SevillaFenerbahceSevilla

⚽ 2023-03-16 – Europaligaen

 

Fenerbahce vs Sevilla kampsniktitt

Kampen mellom Fenerbahce og Sevilla spilles 2023-03-16. Denne Europaligaen-kampen starter 17:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Jorge Jesus har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Sevilla har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Fenerbahce og Sevilla, har Fenerbahce 0 seire hjemme mens Sevilla har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Fenerbahce: n/a
  • for Sevilla: N. Gudelj(1 goals/match);

Fenerbahce vs Sevilla H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Fenerbahce og Sevilla:

Dato Resultat
2023-03-09 Sevilla 2 – 0 Fenerbahce
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Fenerbahce – Sevilla.

Fenerbahce vs Sevilla Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Fenerbahce vs Sevilla Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Fenerbahce - Sevilla den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Fenerbahce vs Sevilla Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Fenerbahce - Sevilla den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Fenerbahce vs Sevilla?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Fenerbahce og Sevilla, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fenerbahce vs Sevilla?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,