Fenerbahce vs Partizan

Fenerbahce vs PartizanFenerbahcePartizan

🏀 2022-12-22 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Partizan kampsniktitt

Kampen mellom Fenerbahce og Partizan som spilles i Euroleague starter kl. 17:45 GMT den 2022-12-22. Hjemmelaget kommer med 21 seire i de siste 28 spilte kampene, mens Partizan har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Fenerbahce med 0 seire hjemme, mens Partizan har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Fenerbahce en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.2 poeng, mens Partizan har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Fenerbahce: 87.1 gjennomsnittspoeng for, 75.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Partizan: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Fenerbahce vs Partizan H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Fenerbahce og Partizan:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Fenerbahce og Partizan, med gjeldende lagform og plasseringer.

Fenerbahce vs Partizan Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Fenerbahce og Partizan, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Fenerbahce vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Fenerbahce vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2022-12-22, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Fenerbahce vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Fenerbahce vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2022-12-22, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Fenerbahce vs Partizan?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Fenerbahce og Partizan, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fenerbahce vs Partizan?

Publisert i Euroleague Merket med: ,