Fenerbahce vs Panathinaikos

Fenerbahce vs PanathinaikosFenerbahcePanathinaikos

🏀 2023-10-17 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Panathinaikos kampsniktitt

Kampen mellom Fenerbahce og Panathinaikos som spilles i Euroleague starter kl. 17:15 GMT den 2023-10-17. Hjemmelaget kommer med 21 seire i de siste 28 spilte kampene, mens Panathinaikos har en vinnerprosent på 1.000 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Fenerbahce med 1 seire hjemme, mens Panathinaikos har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Fenerbahce en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.2 poeng, mens Panathinaikos har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.5 poeng:

  • Fenerbahce: 87.1 gjennomsnittspoeng for, 75.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Panathinaikos: 74.0 gjennomsnittspoeng for, 67.5 gjennomsnittspoeng imot

Fenerbahce vs Panathinaikos H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Fenerbahce og Panathinaikos:

Dato Resultat
2023-09-16 Panathinaikos 66 – 79 Fenerbahce
2023-01-10 Panathinaikos 88 – 94 Fenerbahce
2022-11-18 Fenerbahce 107 – 77 Panathinaikos
2022-04-08 Fenerbahce 59 – 62 Panathinaikos

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Fenerbahce og Panathinaikos, med gjeldende lagform og plasseringer.

Fenerbahce vs Panathinaikos Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Fenerbahce og Panathinaikos, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Fenerbahce vs Panathinaikos Spilltips

Vårt tips for kampen Fenerbahce vs Panathinaikos, som spilles i Euroleague den 2023-10-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Fenerbahce vs Panathinaikos Spilltips

Vårt tips for kampen Fenerbahce vs Panathinaikos, som spilles i Euroleague den 2023-10-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Fenerbahce vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Fenerbahce og Panathinaikos, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fenerbahce vs Panathinaikos?

Publisert i Euroleague Merket med: ,