Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne

Fenerbahce vs Lyon-VilleurbanneFenerbahceLyon-Villeurbanne

🏀 2023-10-19 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne kampsniktitt

Kampen mellom Fenerbahce og Lyon-Villeurbanne som spilles i Euroleague starter kl. 17:45 GMT den 2023-10-19. Hjemmelaget kommer med 21 seire i de siste 28 spilte kampene, mens Lyon-Villeurbanne har en vinnerprosent på 0.571 fra de siste 7 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Fenerbahce med 2 seire hjemme, mens Lyon-Villeurbanne har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Fenerbahce en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.2 poeng, mens Lyon-Villeurbanne har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.7 poeng:

  • Fenerbahce: 87.1 gjennomsnittspoeng for, 75.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Lyon-Villeurbanne: 84.1 gjennomsnittspoeng for, 77.4 gjennomsnittspoeng imot

Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Fenerbahce og Lyon-Villeurbanne:

Dato Resultat
2023-01-26 Lyon-Villeurbanne 91 – 77 Fenerbahce
2022-10-18 Fenerbahce 84 – 63 Lyon-Villeurbanne
2022-02-01 Fenerbahce 85 – 76 Lyon-Villeurbanne
2021-12-23 Lyon-Villeurbanne 84 – 82 Fenerbahce

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Fenerbahce og Lyon-Villeurbanne, med gjeldende lagform og plasseringer.

Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Fenerbahce og Lyon-Villeurbanne, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Fenerbahce og Lyon-Villeurbanne, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fenerbahce vs Lyon-Villeurbanne?

Publisert i Euroleague Merket med: ,