FC Copenhagen vs Silkeborg

FC Copenhagen vs SilkeborgFC CopenhagenSilkeborg

⚽ 2023-08-26 – Superliga

 

FC Copenhagen vs Silkeborg kampsniktitt

Kampen mellom FC Copenhagen og Silkeborg spilles 2023-08-26. Denne Superliga-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Neestrup har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Silkeborg har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom FC Copenhagen og Silkeborg, har FC Copenhagen 2 seire hjemme mens Silkeborg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for FC Copenhagen: Diogo Gonçalves(1 goals/match);V. Lund Jensen(1 goals/match);
  • for Silkeborg: T. Adamsen(1 goals/match);

FC Copenhagen vs Silkeborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom FC Copenhagen og Silkeborg:

Dato Resultat
2023-02-19 Silkeborg 0 – 3 FC Copenhagen
2022-09-02 FC Copenhagen 1 – 0 Silkeborg
2022-05-11 FC Copenhagen 2 – 1 Silkeborg
2022-04-14 Silkeborg 3 – 1 FC Copenhagen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for FC Copenhagen – Silkeborg.

FC Copenhagen vs Silkeborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

FC Copenhagen vs Silkeborg Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen FC Copenhagen - Silkeborg den 2023-08-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

FC Copenhagen vs Silkeborg Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen FC Copenhagen - Silkeborg den 2023-08-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på FC Copenhagen vs Silkeborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom FC Copenhagen og Silkeborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom FC Copenhagen vs Silkeborg?

Publisert i Superliga Merket med: ,