FC Copenhagen vs Brøndby

FC Copenhagen vs BrøndbyFC CopenhagenBrøndby

⚽ 2023-04-30 – Superliga

 

FC Copenhagen vs Brøndby kampsniktitt

Kampen mellom FC Copenhagen og Brøndby spilles 2023-04-30. Denne Superliga-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Neestrup har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brøndby har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom FC Copenhagen og Brøndby, har FC Copenhagen 2 seire hjemme mens Brøndby har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for FC Copenhagen: Pep Biel(0.86 goals/match);
  • for Brøndby: n/a

FC Copenhagen vs Brøndby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom FC Copenhagen og Brøndby:

Dato Resultat
2022-10-16 Brøndby 1 – 1 FC Copenhagen
2022-08-07 FC Copenhagen 4 – 1 Brøndby
2022-05-08 Brøndby 1 – 1 FC Copenhagen
2022-04-18 FC Copenhagen 2 – 0 Brøndby

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for FC Copenhagen – Brøndby.

FC Copenhagen vs Brøndby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

FC Copenhagen vs Brøndby Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen FC Copenhagen - Brøndby den 2023-04-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

FC Copenhagen vs Brøndby Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen FC Copenhagen - Brøndby den 2023-04-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på FC Copenhagen vs Brøndby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom FC Copenhagen og Brøndby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom FC Copenhagen vs Brøndby?

Publisert i Superliga Merket med: ,