Everton vs Manchester City

Everton vs Manchester CityEvertonManchester City

⚽ 2023-05-14 – Premier League

 

Everton vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom Everton og Manchester City spilles 2023-05-14. Denne Premier League-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Dyche har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Everton og Manchester City, har Everton 0 seire hjemme mens Manchester City har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Everton: n/a
  • for Manchester City: E. Haaland(1.09 goals/match);

Everton vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Everton og Manchester City:

Dato Resultat
2022-12-31 Manchester City 1 – 1 Everton
2022-02-26 Everton 0 – 1 Manchester City
2021-11-21 Manchester City 3 – 0 Everton
2021-05-23 Manchester City 5 – 0 Everton

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Everton – Manchester City.

Everton vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Everton vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Everton - Manchester City den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Everton vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Everton - Manchester City den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Everton vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Everton og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Everton vs Manchester City?

Publisert i Premier League Merket med: ,