Everton vs AFC Bournemouth

Everton vs AFC BournemouthEvertonAFC Bournemouth

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Everton vs AFC Bournemouth kampsniktitt

Kampen mellom Everton og AFC Bournemouth spilles 2023-05-28. Denne Premier League-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Dyche har 1 seire på de siste 5 kamper, mens AFC Bournemouth har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Everton og AFC Bournemouth, har Everton 0 seire hjemme mens AFC Bournemouth har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Everton: n/a
  • for AFC Bournemouth: n/a

Everton vs AFC Bournemouth H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Everton og AFC Bournemouth:

Dato Resultat
2022-11-12 AFC Bournemouth 3 – 0 Everton
2022-11-08 AFC Bournemouth 4 – 1 Everton
2020-07-26 Everton 1 – 3 AFC Bournemouth
2019-09-15 AFC Bournemouth 3 – 1 Everton

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Everton – AFC Bournemouth.

Everton vs AFC Bournemouth Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Everton vs AFC Bournemouth Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Everton - AFC Bournemouth den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Everton vs AFC Bournemouth Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Everton - AFC Bournemouth den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Everton vs AFC Bournemouth?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Everton og AFC Bournemouth, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Everton vs AFC Bournemouth?

Publisert i Premier League Merket med: ,