Espanyol vs Atletico Madrid

Espanyol vs Atletico MadridEspanyolAtletico Madrid

⚽ 2023-05-24 – La Liga

 

Espanyol vs Atletico Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Espanyol og Atletico Madrid spilles 2023-05-24. Denne La Liga-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Luis García har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Atletico Madrid har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Espanyol og Atletico Madrid, har Espanyol 0 seire hjemme mens Atletico Madrid har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Espanyol: n/a
  • for Atletico Madrid: n/a

Espanyol vs Atletico Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Espanyol og Atletico Madrid:

Dato Resultat
2022-11-06 Atletico Madrid 1 – 1 Espanyol
2022-04-17 Atletico Madrid 2 – 1 Espanyol
2021-09-12 Espanyol 1 – 2 Atletico Madrid
2020-03-01 Espanyol 1 – 1 Atletico Madrid

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Espanyol – Atletico Madrid.

Espanyol vs Atletico Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Espanyol vs Atletico Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Espanyol - Atletico Madrid den 2023-05-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Espanyol vs Atletico Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Espanyol - Atletico Madrid den 2023-05-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Espanyol vs Atletico Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Espanyol og Atletico Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Espanyol vs Atletico Madrid?

Publisert i La Liga Merket med: ,