Empoli vs Internazionale

Empoli vs InternazionaleEmpoliInternazionale

⚽ 2023-09-24 – Serie A

 

Empoli vs Internazionale kampsniktitt

Kampen mellom Empoli og Internazionale spilles 2023-09-24. Denne Serie A-kampen starter 10:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Zanetti har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Internazionale har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Empoli og Internazionale, har Empoli 0 seire hjemme mens Internazionale har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Empoli: n/a
  • for Internazionale: Lautaro Martínez(1.25 goals/match);

Empoli vs Internazionale H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Empoli og Internazionale:

Dato Resultat
2023-04-23 Empoli 0 – 3 Internazionale
2023-01-23 Internazionale 0 – 1 Empoli
2022-05-06 Internazionale 4 – 2 Empoli
2022-01-19 Internazionale 3 – 2 Empoli

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Empoli – Internazionale.

Empoli vs Internazionale Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Empoli vs Internazionale Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Empoli - Internazionale den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Empoli vs Internazionale Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Empoli - Internazionale den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Empoli vs Internazionale?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Empoli og Internazionale, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Empoli vs Internazionale?

Publisert i Serie A Merket med: ,