Empoli vs Atalanta

Empoli vs AtalantaEmpoliAtalanta

⚽ 2023-10-30 – Serie A

 

Empoli vs Atalanta kampsniktitt

Kampen mellom Empoli og Atalanta spilles 2023-10-30. Denne Serie A-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Andreazzoli har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Atalanta har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Empoli og Atalanta, har Empoli 0 seire hjemme mens Atalanta har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Empoli: n/a
  • for Atalanta: n/a

Empoli vs Atalanta H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Empoli og Atalanta:

Dato Resultat
2023-03-17 Atalanta 2 – 1 Empoli
2022-10-30 Empoli 0 – 2 Atalanta
2022-05-21 Atalanta 0 – 1 Empoli
2021-10-17 Empoli 1 – 4 Atalanta

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Empoli – Atalanta.

Empoli vs Atalanta Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Empoli vs Atalanta Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Empoli - Atalanta den 2023-10-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Empoli vs Atalanta Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Empoli - Atalanta den 2023-10-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Empoli vs Atalanta?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Empoli og Atalanta, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Empoli vs Atalanta?

Publisert i Serie A Merket med: ,